Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Elite Suito Interactive trainer.

Artikelnummer:EL0191001
Suito är den senaste stora innovationen i Elites inomhuscykeltränarsortiment. Kraftfull, solid och tyst, Suito är en interaktiv hometrainer utformad för att erbjuda dig en enkel, realistisk och exakt upplevelse som inomhuscykelträning. Detta är Elites första direktdrivna hometrainer som kommer helt förmonterad ur lådan, eftersom den har en förinstallerad Shimano 11-delad kassett. Genom en snabb och enkel Plug & Play-installation och en tunn och kompakt kontur, garanterar Suito maximal kompatibilitet med de flesta cyklar, och sätter sig själv som en av de mest prestanda och lättanvända hemtrainers som en cyklist kan hoppas på. Kraftfull, stabil, exakt. Redo för användning. Är du redo?
Enhet:st.
6 799,00 kr7.700,00 krLagerstatus:3 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.