Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Elite Realtour trådlös B+ trainer

Artikelnummer:EL0151001
RealTour B + är en trådlös elektronisk tränare för alla som vill finslipa sin form oavsett årstid och väder. RealTour är en trådlös ANT-teknologi. Motståndet justeras automatiskt efter vald tävlingsbana. Träningsdata som hastighet, kadens, puls, wattuttag, vägens lutning och tid visas på displayen och sparas i minnet. Motståndet justeras elektroniskt från kontrollpanelen som monteras på styret och kan simulera backar med en lutning upp till 5 %. Rulle med 30 mm diameter och elastogel. Cykeln fästs enkelt och snabbt med en hands snabbkopplingen. Justerbara vibrationsdämpande fötter. Levereras med stöd för framhjulet och två tävlingsfilmer för ännu mera inspiration till transpiration.
Enhet:st.
3 999,00 kr5.999,00 krLagerstatus:1 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

Accessoarer!

Glöm inte accessoarerna. Strumpor, benvärmare, armvärmare, mössa, handskar mm. Små men viktiga saker som kan göra skillnad på cykelturen! Nyheter finns under Cykelkläder; Accessoarer eller kolla vår utförsäljning på Cykelkläder; Supererbjudanden!

Super erbjudande på Knog Pop duo pack

Stadscyklisten eller pendlare, Knog POP-belysningen har din rygg fri och du har koll fram. Med en imponerande uppsättning funktioner för ett lågkostnadsljus, inklusive sidobelysning, vattentättade, fokuserad stråle. Och du har 6 olika färger på seten. Endast 99 kr per set.
99,00 kr

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.