Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Elite Fly Team flaskor 550 ml

Artikelnummer:EL0160415-BMC
Den lättaste cykelflaskan som finns tillgänglig i världen, används av de bästa World Tour pro-lagen, Exakta replika av flaskorna som används i tävling av världens snabbaste cyklisterna Team Sky, BMC Racing Team, Orica-Scott, Team Movistar, Totto-Sodal, FDJ, Bahrain Merida Team, AG2R Team, Team Sun Web och UAE Team Emirates. Den sportflaskan är luktfritt, mjukt och hållbart plastmaterial resultatet av ett experimentellt forskningsprojekt som realiserats av Elite. Med ergonomiskt lock och det är tillverkat i flera material. Det garanterar en ökad och lättare flytande ström.
Enhet:st.
Modell:
59,00 kr89,00 krLagerstatus:3 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.