Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

De Rosa Idol med Shimano Dura Ace Di2 R9150 2x11-växlad 2019 års

Bild stämmer inte med komponenterna.

Artikelnummer:19-IDOL-FW-DA9150DI2-F7-47
Idol är perfekt namngiven, utformad med vackra linjer och estetik som innehåller själen till en rockstar! Idolens carbonram finns med disc eller traditionella bromsar. Geometrin och designen är ett tydligt uttryck för den förmåga och avsikt som ligger till grund för varje De Rosa-ram. Precis som en rockstar, kan idolen få mytiska föreställningar som gör att publiken får en stående ovation och spontan applåder. De Rosas Idols status 85% aktivitet - 85% komfort - 85% vikt - 85% Racing.
Enhet:st.
Storlekar.:
Hjul.:
Här skriver du önskad längd styrstam och kassett
57 998,00 krLagerstatus:Tas från leverantörs lager.
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.