Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Town Hybrid Pro RT 500

Artikelnummer:C232151-50
Om du letar efter en cykel som kombinerar enkel urban rörlighet med elegant utseende, lågt underhåll och allsidig mångsidighet, borde CUBE Town Hybrid Pro RT vara högst upp på din kortlista. Den integrerade bagagehållaren, låg underhållsdesign, bekväm körning och betoning på säkerhet och användbarhet i alla avsedda och hjälp av denna eleganta Bosch e-motorn enkelhet in i ditt liv. Vi har tagit med en fjädringsgaffel för ökad komfort på ojämna vägar, ljus och kraftfulla hydraulbromsar för ökad säkerhet i alla väder och lågt underhålls 8-växlad nav med en helt sluten kedja. RT-modellen har även en extra bakpedalbroms, för att ge ett extra alternativ ovanpå standardbromssystemet. Ta en tur - du kommer att bli förvånad över hur mycket kul en praktisk urban e-cykel kan vara.
Enhet:st.
Storlekar.:
20 999,00 kr28.999,00 krLagerstatus:1 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.