Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Touring Pro herr 2018 års

Artikelnummer:C148150-50
CUBE Touring Pro har två standout-funktioner. För det första finns det förstås en högkvalitativ aluminiumram. Lätt, bekväm och effektivt under lika långa dagar i sadeln, det kommer att vinna dig i det ögonblick du vrider pedalerna för första gången. För det andra finns det ett kraftfullt hydrauliskt skivbromssystem. Varför valde vi skivbromsar för vår tourer? Enkelt: för att de sakta ner dig säkert och pålitligt, oavsett vädret. Och det är ett viktigt övervägande, oavsett om du är en vardaglig cyklist som skall tampas i stads trafiken på väg till jobbet eller som cykel-turist som utforskar landet. Kombinerad med Shimano 24-växlad drivning, är komplett med stänkskärmar, bakre pakethållare och lampor och ett inbyggt belysningssystem är det den perfekta följeslagaren för många, många mil med cykelglädje.
Enhet:st.
Storlekar.:
7 198,00 krLagerstatus:Tas från leverantörs lager.
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.