Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Stereo Hybrid 120 Pro 27,5".

Artikelnummer:C235050-16
Vår populära trail- full suspension Stereo Hybrid 120 Pro är en träff med cyklist av god anledning. Tja, flera skäl, faktiskt. Det är bekvämt, stabilt, överraskande lätt, snygg och ett otroligt effektivt sätt att utöka ditt utbud off-road: en Bosch e-cykel för upptäcktaren. Det integrerade batteriet kan laddas utan att ta bort det från ramen om du vill, och det finns även utrymme för en vattenflaska på nedre röret för de längre cykelturerna i bergen. Med vår Agile Ride Geometri och en anpassad dämpning ger dig all den inspirerande kontrollen och kramen du behöver ute i spåret, oavsett om det är en lång tur eller en snabb, stenig och singletrack. Med en jämn, lättjusterbar RockShox Judy Silver-gaffel, matchande RockShox Monarch shock och Shimano 10-växlar med Boschs kraftfulla CX-drivenhet, har den allt du behöver för att utforska ytterligare.
Enhet:st.
Storlekar:
32 999,00 krLagerstatus:Kontakta oss om tillgång
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.