Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Stereo 150 C:68 TM 29"

Artikelnummer:C255300-18
Möt den helt nya Stereo 150 C: 68 TM 29 - en enduro-cykel som infriar alla dina förväntningar. CUBE-designteamet har byggt runt en helt ny ramsats tillverkad av vår C: 68-carbon, och har skapat en extraordinär racerstyrd allroundare som är nästan lika skicklig att driva cyklisten som den betalar i gravitationskrediter på vägen tillbaka. Fox's 36 HSC gaffel och Float X2 arbetar tillsammans smidigt för att släta ut spåret, medan Srams pålitliga och vidsträckta GX Eagle 12-växlar ger kraft till Newmen-hjulen via en X1-kolfiber vev. Vi speglade även en Fox Transfer dropperpost med Kashima-beläggning, så att du kan få sadeln ur vägen med ett knapptryck för att ta itu med de svåraste superstabila dropparna. cykla varje spår, överallt, snabbare och jämnare med Stereo 150 C: 68 TM 29.
Enhet:st.
Storlekar.:
47 999,00 krLagerstatus:Kontakta oss om tillgång
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.