Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Stereo 150 C:68 Action Team 29"

Artikelnummer:C255400-16
Actionteametiketten är inget vi delar ut lätt. Från vårt designlab för 2019, är Stereo 150 C: 68 Actionteam 29 den ultimata, en enduro-racemaskinen - en racingvinnande replika med de finaste delarna som finns tillgängliga. Förvånansvärt lätt, extremt skonsam och fullständigt försäkrad i alla spårlägen. Byggd kring vårt nya C: 68-carbon Stereo 150-chassi med snygga linjer och prestanda som matchar började vi med Foxs 36 HSC-gaffel och racevinnande Float X2 Kashima. Vi lade till DT Swiss hjul med breda, starka och styva 30mm fälgar och Schwalbe Magic Mary-däck. Shimanos helt nya XTR 1x12 gruppgrupp täcker ett stort växellängd med en 10-51 tandkassett och har bromskraften att matcha. Och, naturligtvis, lade vi till en Fox Transfer Kashima droppstolpe.
Enhet:st.
Storlekar.:
64 999,00 krLagerstatus:Kontakta oss om tillgång
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.