Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Stereo 150 C:62 SL 29"

Artikelnummer:C255200-18
Mycket har förändrats sedan vi byggde vår första Stereo fulldämpad. Helt ny för 2019, Stereo 150 C: 62 SL 29 allt som vi vet om att bygga lätta, snabba och mångsidiga cyklar till en elegant, och för enduro entusiasten. Med ett nytt chassi tillverkade av vår C: 62 carbon, har vi skapat den idealiska följeslagaren under långa dagar ute i bergen. 160 mm RockShox Lyrik gaffel och Super Deluxe RC3 - ​​med trunnion mount - arbetar tillsammans för att hålla det lätta, styva och starka Newmen Evolution-hjulen fastlimt i spåret. Srams GX Eagle 12-växlad grupp med en X1 carbon-vev,. Sram Code R-bromsar hjälper dig att hålla din fart i kontroll, CUBE-droppstolpen enduro-specifik Race Face Turbine R-styrning.
Enhet:st.
Storlekar.:
35 999,00 krLagerstatus:2019 års Slutsålda
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.