Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Stereo 150 C:62 Race 29" 2021 års

Artikelnummer:C455100-L
Stereo 150 C: 62 Race 29 är lika bunnsäker och nedför en alp som den är smidig och säker uppför en lång stigning. Newmen Evolution-hjul med en uppgraderad free-hub med tre spindlar fungerar med Srams 1x12 GX-transmission - och ett nytt 52-tandigt stort kedjehjul - för att få din kraft till spåret via Maxxis Minion-däck. Vi monterade kraftfulla Magura MT Thirty hydrauliska skivbromsar med en stor frontrotor så att du har total kontroll. Och RockShox Lyrik Select-gaffeln och Super Deluxe Select + -chocken kompletterar perfekt vår exakta kinematik, för att svälja smidigheten som gör att du kommer tillbaka för mer.
Enhet:st.
Sorlekar.:
37 999,00 krLagerstatus:1 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

LÅNGBYXDAGAR

Vi kör en långbyx-vecka till. Passa på och köpa byxor för höst-bruk. Under tiden 12 oktober till och med den 18 oktober köper du alla långa cykel-byxor till halva priset! Gäller även i vår butik på Drottninggatan 25. (Gäller inte S-Phyre) Välj i menyn under personlig utrustning - herr/damkläder - långbyxor.

Kampanjerbjudande på utvalda hjälmar från POC

Just nu 20% rabatt på utvalda hjälmmodeller från POC. Svenskdesignade hjälmar tillverkade med allra högsta säkerhetstänk. Kanske marknadens bästa cykelhjälm? Erbjudandet gäller hela oktober. Sök i menyn under Hjälmar/Poc

Så här har vi öppet.

Vår adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt. Läs på fliken webshop och köpvillkor hur det funkar.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.