Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Stereo 150 C:62 Race 29"

Artikelnummer:C255100-16
CUBEs tekniska team har svaret: den helt nya Stereo 150 C: 62 Race 29. Vi har tagit all erfarenhet från att bygga race-vinnande cyklar till EWS-serien och till en cykel som inspirerar dig till gör mer. Den kompletta C: 62 carbonrams omarbetade geometri, snygga utseende och reviderade kinematik är sammankopplade med Foxs fantastiska 36-gaffel och DPX2-bakdämpad. Vi valde Shimano legendariska 2x11 XT-överföring för sin oöverträffade tillförlitlighet och kombinerat den med en Race Face Aeffect-vev för snabb och enkel övergång till en 1x-inställning. Och det finns naturligtvis en CUBE dropperstolpe för att möjliggöra att även de brantaste tekniska spåren hanteras enkelt. kör på Stereo 150 C: 62 Race 29.
Enhet:st.
Storlekar.:
33 999,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.