Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Stereo 120 HPA Pro 29".

Artikelnummer:C253100-18
Komfort, förmåga och smidigt omdefinierad, den helt nya Stereo 120 Pro 29 sätter ett nytt riktmärke i färdig fullfjädring för 2019. 29er hjul, nyutvecklad geometri och en helt ny ramkonstruktion gör att varje spår blir ett nöje, var som helst dina helgen äventyr kan ta dig. Vi har noggrant valt en blandning av pålitliga, hållbara och pålitliga komponenter så att du kan koncentrera dig på spåret. Den lättjusterbara Suntour UNAir-bakstöten tjänar upp 120 mm smidig och progressiv bakhjulsresa medan den plyscha Suntour XCR34-gaffeln erbjuder super precision, förtroendeinspirerande styrning och 130 mm det perfekta paret. Shimano Deore 2x10-komponenterna ger dig den räckvidd och tillförlitlighet du behöver, och bredare fälgar är klara för att ta itu med de största utmaningarna. Allt lägger till ett paket som garanterat sätter ett leende på ditt ansikte, efter körning.
Enhet:st.
Storlekar.:
16 999,00 krLagerstatus:Kontakta oss om tillgång
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.