Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube SL Road SL 2019 års

2 x 11 - växlad Shimano Ultegra utrustad

Artikelnummer:C251400-53
Högre, vidare, snabbare, mer - SL Road SL kunde ha byggts för Strave KOM-chasers eller, för alla som gillar att jaga fart och distans. Ett fjäderviktigt, minimalistiskt hastighetspaket som kombinerar Shimanos suveräna Ultegra grupp, kraftfulla hydrauliska skivbromsar och DT-Swiss hjul, den gråter ut för att bli cyklad och i rätta händer nästan lika snabb som en riktig racecykel. Det finns allt du behöver för fart, men vi har naturligtvis också hållit ett öga på komfort och säkerhet.
Enhet:st.
Storlekar.:
15 999,00 krLagerstatus:Kontakta oss om tillgång
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.