Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube SL Road herr 2019 års

2 x 8 - växlad Shimano Claris utrustad.

Artikelnummer:C251100-50
Enkelhet definierad i Cube SL Road cyklar i sin renaste form. Vi har kittat ut den här cykeln med den bästa tekniken vi kunde hitta, med tanke på det snyggaste utseendet vårt designteam kunde komma med och framför allt utrustade det med potential för fart. Kraftfulla hydrauliska skivbromsar innebär att du alltid har kontroll, så att du kan stoppa säkert i alla väder. Ibland kan mindre vara mer - så därför är SL-Road snabb på asfalt, oavsett om det är på den dagliga pendeln eller en träning på landvägar. Minimalistisk cool, och stort värde också. Vad mer kan du behöva?
Enhet:st.
Storlekar.:
6 799,00 krLagerstatus:Kontakta oss om tillgång
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.