Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Reaction TM Pro 27,5" 2019 års

Artikelnummer:C215110-16
Cube Reaction TM Pro är hjärtat i reaction gruppen. Med RockShox nya Sektor gaffel och 2,6 i Kenda Hellkat och Nevegal däck ger en seriös dos av teknisk spårstämpling, backas upp av Kind Shock LEV dropperpost - så att du kan du kan ändra position snabbt - och en Newmen-cockpit med 760 mm styr för utmärkt kontroll. Med kraftfulla hydrauliska skivbromsar för att hålla din fart i kontroll och Srams 1x11 NX-växellåda med Race Face Ride vevsats, har du allt du behöver för att ta kampen mot berget ... och komma ut på toppen.
Enhet:st.
Storlekar.:
14 998,00 krLagerstatus:Kontakta oss om tillgång
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.