Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Reaction Hybrid Pro 500 29" El-hybrid 2019 års.

Artikelnummer:C234101-17
Vill du utforska längre, eller oftare? CUBE Reaction Hybrid Pro är din perfekta följeslagare. Byggd kring det supereffektiva Bosch CX-driv-systemet, hjälper dig att ta dig fram i varje spår. Med en mjuk, Suntour-fjädringsgaffel och 2,6 tums Schwalbe-däck för att hålla dig på rätt spår, en Shimano 10-växlar med en ny 11 -42T-kassett för att ge utväxling för varje situation och kraftfull hydraulisk disc bromsar för att hålla din fart i kontroll, det finns allt du behöver här för att utöka din off-road-utmaning. Reaction Hybrid Pro hjälper dig på väg från det första pedaltaget till det sista.
Enhet:st.
Storlekar,:
21 999,00 kr27.799,00 krLagerstatus:1 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.