Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Reaction C:62 Race Eagle 29" 2019 års

Artikelnummer:C216310-17
Denna performance hardtail utstrålar racing från varje ramrör och varje komponent - "race" taggen. Och den är så snabbt som den ser ut. Med vår omsorgsfullt utformade C: 62 Reaction frameset och ett komplett utbud av racerklar utrustning, har det allt som en aspirerande racer kan behöva för en säsong av podium-jakt. RockShox Reba-gaffel med lockout, Sram Eagle 1x12-växellåda och Shimano XT-hydrauliska skivbromsar, Red 55-hjulpar med Schwalbe-däck och Newmen-cockpitkomponenter ger inget utrymme för tvivel: det här är en cykel som gör att du kan göra så mycket som möjligt . Är du redo att driva gränserna för din prestation?
Enhet:st.
Storlekar.:
24 598,00 krLagerstatus:Tas från leverantörs lager.
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.