Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Nature EXC allroad herr 2019 års

Artikelnummer:C246200-50
Cube Nature EXC Allroad är en all-season, all-weather cykel som är utformad för att inspirera dig att komma ut och åka, oavsett förhållandena. Trots allt kan en regnig pendling i november definiera tvåhjulighetsfrihet lika bra som en helgresa som slutar vid solnedgången i en mild sommarkväll. Tror inte på oss? Kolla in den komforthöjande Suntour-fjädringsgaffeln, full längds skärmar med integrerat bakljus, kraftfulla hydrauliska skivbromsar. Kombinerad med en bekväm, lätt aluminiumram och den smidiga precisionen i Shimano 10-växellåda, finns det ingen anledning att inte cykla. Bra utseende, bra prestanda och bra vardaglighet: det är Nature EXC Allroad.
Enhet:st.
Storlekar.:
8 899,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.