Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Kathmandu hybrid Pro 500

Artikelnummer:C431201-58/L
Kathmandu Hybrid Pro symboliserar friheten att utforska två hjul. Bekvämt, mångsidigt och med kraften att utöka dina horisonter är dess fjärde generationens Bosch-drivsystem bara början. Vi monterade en luftfjädringsgaffel Suntour XCR 32 för enkel justerbarhet och ökad komfort på grova vägar. Sedan lade vi till en upphängningsstolpe och en justerbar spindel. Shimanos 10-delade Deore-transmission ger ett stort utbud och enkel växling. Och, naturligtvis, hela tillbehöret och den robusta integrerade bäraren betyder att du är redo att ta en resa i din takt.
Enhet:st.
Storlekar.:
32 999,00 krLagerstatus:1 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

LÅNGBYXDAGAR

Vi kör en långbyx-vecka till. Passa på och köpa byxor för höst-bruk. Under tiden 12 oktober till och med den 18 oktober köper du alla långa cykel-byxor till halva priset! Gäller även i vår butik på Drottninggatan 25. (Gäller inte S-Phyre) Välj i menyn under personlig utrustning - herr/damkläder - långbyxor.

Kampanjerbjudande på utvalda hjälmar från POC

Just nu 20% rabatt på utvalda hjälmmodeller från POC. Svenskdesignade hjälmar tillverkade med allra högsta säkerhetstänk. Kanske marknadens bästa cykelhjälm? Erbjudandet gäller hela oktober. Sök i menyn under Hjälmar/Poc

Så här har vi öppet.

Vår adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt. Läs på fliken webshop och köpvillkor hur det funkar.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.