Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Editor alfine 11-växlad 2019 års

Artikelnummer:C247400-50
Vi hade ett mål i åtanke när vi bestämde oss för att designa Editorn, att göra den ultimata urban cykeln. Ultimat utseende, ultimat komfort, ultimat fart, ultimata praktiska egenskaper. Det var därför vi gav det en avancerad aluminium dubbelreducerad ram, med en stel gaffel. Engen kompromiss med drivningen, genom att välja Shimanos fantastiska Alfine 11-växlade nav och kombinera den med en Gates-remdreft för tyst körning och praktiskt taget underhållsfri prestanda. Med kraftfulla Shimano hydrauliska skivbromsarna, som erbjuder tillförlitlig stopp även i de blötaste förhållandena. Utrustad med fäste för skärmar, och pakethållare.
Enhet:st.
14 999,00 kr17.799,00 krLagerstatus:0 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.