Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Cross Race 2019 års

Artikelnummer:C288100-53
Cube Cross Race - en cykel som blandar racer hantering med komfort och smidighet. Lågt underhåll i Tektro Spyre skivbromsar ger pålitlig väderkraft genom det värsta som vintern kan kasta åt dig, medan Shimano's nya 105-växlar, Schwalbe-däck och en vibrationsabsorberande kolgaffel kompletterar förpackningen. Lägg upp det hela och det ger ett bra värde cyklocross-cykel, som täcker alla baser från startnivå racing till vinterträning. Eller kom och tänka på det, bara sprint av lamporna när de blir grönt på din dagliga pendling. En cykel, av alla skäl.
Enhet:st.
Storlekar.:
11 898,00 krLagerstatus:Kontakta oss om tillgång
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.