Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Cross Pro dam 2019 års

Artikelnummer:C245350T-46
En högpresterande cykel som Cross Pro kräver en högpresterande ram. Med en dubbel reducerad aluminium ram - tillverkad med egna högkvalitativa aluminiumrör - är fylld med tekniska höjdpunkter. Genom att använda vår smidiga svetsteknologi gör att den stark och nästan inte syns, ett ramrör smälter sig in i nästa för det ultimata i bra utseende, låg vikt och hög hållfasthet. 3D-smidda utfall bidrar till utmärkt torsionsstyvhet, vilket ger Cross SL med explosiv acceleration när du behöver det. De är också fästen för stänkskydd, en pakethållare och stöd fäste. Och vi har dirigerat alla kablar internt, delvis för att matcha rammens snygga utseende, och delvis så att växelskiftningarna blir smidigare under längre tid.
Enhet:st.
Storlekar.:
11 499,00 krLagerstatus:Kontakta oss om tillgång
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.