Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Cross Hybrid One 500 allroad 2019 års

Artikelnummer:C230151-50
En cykel, många anledningar: Cross Hybrid ONE Allroad är en Bosch e-cykel som går direkt in i ditt liv. Fullt utrustad med stänkskärmar, med AXA och Busch & Müller belysningssystem som löper ut från Bosch-batteriet och stöd, är den ganska klar att börja cykla. Schwalbes Smart Sam-däck har greppet att klara av stort sett alla ytor, medan Suntour-fjädringsgaffeln slättar ut de grova kanterna och de kraftfulla hydrauliska skivbromsarna Shimano MT200 ger dig den trygghet som behövs. Den pålitliga och kraftfulla Bosch-motorn och det integrerade batteriet är showens stjärnor, givetvis matar både din och motorns kraft till bakhjulet via Shimano's smarta växlar. Från stadsgatan till landsvägen är det den idealiska följeslagaren.
Enhet:st.
Storlekar.:
20 999,00 kr26.399,00 krLagerstatus:1 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.