Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Cross Hybrid Exc 500 Allroad 2019 års.

Artikelnummer:C230160-50
När du behöver en cykel för att pendla yill jobbet - för att komma till affärerna, eller ta dig runt i stan eller ute på landsbygden på helgen - passar Cross Hybrid EXC Allroad mycket bra. En mångsidig, välutrustad Bosch e-cykel utformad med vardagslivet i åtanke, det kombinerar vår erfarenhet av att bygga e-cyklar med ett komponentpaket som är lika lätt att använda som det är mångsidigt. Så till exempel kan det fullt integrerade batteripaketet laddas utan att ta bort det från ramen, medan bakljuset från Busch & Müller är snyggt inbyggt i bakskärmen. Shimanos 10-växlad Deore ger dig det område du behöver för att klättra på en kulle och kraftfulla hydrauliska skivbromsar ger säkra stopp vid alla väderförhållanden. Vi inkluderade även en lättjusterbar Suntour luftfjädring gaffel, så din tur blir bekväm oavsett hur ojämn vägen.
Enhet:st.
Storlekar.:
20 999,00 kr28.999,00 krLagerstatus:4 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.