Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube AMS 100 C:68 SLT 29" 2018 års

Artikelnummer:C152300-16
Om du pushar dig själv för att utföra ditt bästa i all din träning och tävling, så känns det naturligt att du vill ha en cykel som motsvarar dina krav. CUBE AMS 100 C: 68 SLT 29 - kanske kan vara det som matcha din prestanda på tävlingsbanan och få dig ett steg närmare podiet. Byggd på carbon-ram och endast de allra bästa komponenterna. SRAMs lätta, smarta och exakta 1x12 XX1 Eagle överför din kraft till det styva, smidiga Newmen-hjulet. Snygga, fjädervikts Newman-styr kombo. Och Kashima-belagda Fox-suspensions komponenterna. Om det finns en snabbare, lättare, effektivare och mer pålitlig cross-country race cykel där ute, har vi ännu inte sett den.
Enhet:st.
Storlekar.:
49 998,00 kr65.399,00 krLagerstatus:2 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

Kläder efter väder.

Säsongen är igång och Vätternrundan närmar sig med stormsteg. Komplettera i god tid med tillbehör och kläder som du behöver. Du hittar vårens nyheter såväl som utgående prisvärda plagg under fliken Cykelkläder. Glöm inte underkläder. Välkommen med din order!

Roberto Vacchi

Ny kollektion från Craft i samarbete med Roberto Vacchi. Sköna gula cykelkläder i Crafts fantastiska passform. Passa på nu, de finns bara i begränsad upplaga.
299,00 kr

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.