Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Agree C:62 SLT Di2 Disc 2019 års

Artikelnummer:C278400-56
När ditt mål är podiet behöver du en cykel som kommer att leverera - gång på gång. Därför utvecklade vi Agree C: 62 SLT. Det är en kompromisslös lätt, styv och smidig racecykel som gör det möjligt för dig att nå din potential. Vi började med en lätt, styv, bekväm och aerodynamiska Agree C: 62 kolfiberram och gaffel för bra hantering, explosiv acceleration och uthållig. Därefter valde vi komplement av Newmanns cockpitkomponenter och hjul, så du kommer alltid att vara i full kontroll. Slutligen lade vi till - vad mer? - Shimanos extremt pålitliga Ultegra Di2-skivkomponenter för smidig växling och ultimat stoppkraft. Oavsett om du jagar en personlig bästa eller en säsongs-trofé, är det här en cykel som hjälper dig att komma dit.
Enhet:st.
Storlekar:
30 999,00 kr38.399,00 krLagerstatus:1 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.