Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Acid Eagle 27,5" hardtail MTB 2019 års.

Artikelnummer:C204110-14
Byggd för att snabbt och enkelt ta sig fram i snabba singletrack spår, Acid med en helt reviderad ram för 2019 drog vårt designteam ut alla stopp för att hjälpa dig att komma ut över alla spårutmaningar. Från den lätta, smidiga och effektiva 6061 aluminium schassiet till RockShox-luftgaffeln, smidig Sram Eagle 1x12-växel och lätt, CUBE-byggd hjulset, är det en färdig hardtail som inte ger något mer att önska. Och eftersom det är tillgängligt i ett stort antal storlekar som spänner över både 27,5 och 29er hjulstandarder, finns det ett Acid med ditt namn på den. Är du redo att acceptera utmaningen?
Enhet:st.
Storlekar.:
10 899,00 krLagerstatus:Tas från leverantörs lager.
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.