Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Acid 240 24" MTB.

Artikelnummer:C223120-24
Acid 240 är en cykel som många ungdomar vill ha. Lätt, starkt och utrustat med allt dom behöver för att hon ska följa med sina vänner och familj har de alla funktioner som du hittar på våra vuxna mountainbikes. Så bromsarna är kraftfulla och lätt att hantera dom hydrauliska bromsar med spakar speciellt utformade för mindre händer och ger gott om kraft för tidiga broms. Det finns en Suntour fjäder gaffel för att förbättra komfort och kontroll på grova ytor, och vi monterade ett Shimano 7-växelsystem med Velo grepp kontroller och en bred kassett för att få varje kulle, upp eller ner, inom räckhåll. Och naturligtvis är den värmebehandlade 6061 aluminiumramen byggd med samma uppmärksamhet på detaljer som du förväntar dig av CUBE. Med en cykel som denna finns det inget som står i vägen för off-road äventyr för dina lilla ryttare ...
Enhet:st.
3 999,00 krLagerstatus:2019 års Slutsålda
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.