Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Access WS Pro 27,5" 2018 års

Artikelnummer:C125410-135
När du blir nyfiken på cykla i terrängen blir för stor att motstå, så behöver du en cykel som matchar din entusiasm för cykling. Cube Access Pro lättviktspaket som är lika bra att titta på som att åka. Vi har byggt ramen runt två olika hjulstorlekar så att du kan välja den perfekta passformen för dina utflykter. De 13,5 och 16 tums ramarna har 27,5 tums hjul, medan 17 och 19-versionerna är utrustade med 29 hjul. Oavsett vilken du väljer, kommer de lätta Schwalbe-däck kombinerat med en Suntour-fjädringsgaffel och kraftfulla hydrauliska skivbromsar att ge dig all den komfort och kontroll du behöver, varhelst spåret leder. Shimano-växlar hjälper dig att ta itu med även de brantaste klättringarna, och styr komponenterna och sadeln är speciellt utvalda för att passa tjejer.
Enhet:st.
Storlekar.:
5 798,00 kr7.199,00 krLagerstatus:1 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.