Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Access WS Exc 27,5/29" 2019 års

Artikelnummer:C225310-135
Letar du efter den rätta blandningen av komfort och prestanda på en mountainbike? Cube Access Exc. är medt Size Split-system har vi säkerställt att varje ryttare kan hitta sin perfekta passform - så att du kan vara säker på bästa möjliga hantering. De mindre 13,5 och 16 tums storlekarna är tillgängliga med 27,5 tums hjul, medan 17 och 19 tums ramar rullar på 29 hjul. De är alla utrustade väderbeständiga hydrauliska skivbromsar, plus Schwalbe-däck och en sadel, styr, stam och grepp skräddarsydda speciellt för kvinnor. Suntour-fjädringsgaffel för ökad komfort och kontroll i spåren, och Shimano's breda växlar är pålitliga och lätta att använda. En bra stads mountainbike som även funkar bra på grusvägar och skogsstigar.
Enhet:st.
Storlekar.:
5 499,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.