Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Access WS 27,5/29" 2019 års

Artikelnummer:C225100-135
Cube Access speciellt för tjejer som vill kunna utforska terrängen för sig själva. Precis som alla våra dam-specifika cyklar är det ett komplett skräddarsytt paket med betoning på komfort, responsiv men stabil hantering och säkerhet. Så vi ägnade särskild uppmärksamhet åt geometrin, sadeln, stamlängden och handtagen - för att varje tur blir ett nöje, snarare än en syssla. Mekaniska skivbromsar ger dig kontroll på ett säkert sätt, Shimano 24 växlat betyder att du är bara några klick bort från att ta itu med olika spår. Och med vår Size Split-inställning finns det en Access som passar alla cyklister. Det är bara gå ut och åka!
Enhet:st.
Storlekar.:
4 699,00 krLagerstatus:Tas från leverantörs lager.
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.