Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Cube Access 200 7 växlad

Artikelnummer:C222150-20
Barn blir äventyrligare när de blir äldre - i stället för att vara begränsade till trottoaren, kanske de vill satsa på väg och natur. Det är en del av att växa upp, men det betyder att de behöver en cykel som gör jobbet. Därför utrustade vi Access 200 med en enkel 7 växellåda och fälgbromsar fram och bak, så att de som först förflyttar sig från släta asfalt är både roliga och säkra. Det är i grunden en riktig mountainbike i miniatyr - med detaljer skräddarsydda för små händer och mycket entusiasm. När klättringen börjar bli för brant har dom 34 klingan att hjälpa till. Bromshandtagen är speciellt utformade för små händer, vilket ger en jämn kontroll över V-bromsarna och kraftfullheten för säkra tidiga spårupplevelser. Vi har till och med monterat en kraftmodulator på frambromsen, så att över-entusiastisk stopp inte resulterar i en vurpa.
Enhet:st.
3 398,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.