Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Craft Verve Glow Jacket .

Varm och go jacka för frusna cyklister!

Artikelnummer:1905449-975999
Verve Glow Jacket är en cykeljacka för dig som tränar hårt och ofta och som tycker om att synas när du rullar fram i högt tempo. Jackan har reflekterande detaljer för 360 graders synlighet och är utrustad med vind- och vattentätt material fram, bak och på framsidan av ärmarna. Foder med borstad insida ger extra värme i kalla förhållanden. Plagget har dessutom ergonomisk design för perfekt racingpassform och silikongrippers längst ner i ryggen som ser till att jackan hålls på plats. Fyra ryggfickor (en med dragkedja). Kombinera med Craft Storm Bib Tights art.nr. 1903673 så har du en fulländad vinterdress.
Enhet:st.
Storlek::
1 400,00 krLagerstatus:1 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.