Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Bianchi Oltre XR.4 ramset

Artikelnummer:XMB03I47CJ
Nya Bianchi Oltre XR4, förstärkt med revolutionerande Countervail® vibrationsdämpande teknik som ökar kontrollen, minskar trötthet och ram turbulens som påverkar prestanda, kommer du att kunna hålla din aero sitt ställning lägre med hög hastighet under längre tid för att maximera din aerodynamik. Obs! Om du är intresserad av att vi bygger en cykel efter dina önskemål på denna ram, tveka inte utan hör av dig till oss.
Enhet:st.
Storlekar.:
24 998,00 kr35.998,00 krLagerstatus:1 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.