Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

2020 års Specialized Vado 4.0

Artikelnummer:95020-5202
Det är en upptagen värld där ute, och det sorgliga är att det går allt snabbare hela tiden. Därför rekommenderar vi snabbare cyklar för upptagna liv, som Turbo Vado 4.0. Med vår prisbelönta och exklusiva teknik och skräddarsyr den till ett paket som är utformat för att få dig runt ditt dagliga liv snabbare än någonsin tidigare. Det är du, bara snabbare. Vi börjar med den integrerade Specialized 1.2-motorn så visar Turbo Vado sig som den ultimata stadscykeln. 1.2 motorn har en tyst operativ design med vår Custom Rx Street Tune som tar utmatningen och gör den mest användbar för en stadsmiljö. Tänk på det på så vis: Ju mer kraft du lägger ut desto mer kraft sätter motorn, vilket gör accelerationerna från stillastående både snabba och effektiva. Bältedriven motor är också jämn, tyst och fri från irriterande vibrationer. Och maxhastigheten? 28mph.
Enhet:st.
Storlekar.:
34 998,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.