Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

2019 års Specialized Turbo Levo HT Comp 29

Artikelnummer:95119-5302
Om vi ​​sammanfattar Turbo Levo Hardtail Comp 29 i tre ord, skulle de vara effektivitet, kraft och roligt. Det beror på att det tar den galna effektiviteten som 29ers är känd för och kombinerar den med en riktig cykelgeometri och exklusiv teknik som ger dig möjligheten att cykla fler spår. Först och främst har den all den snabba och smidiga hanteringen som våra hardtail-spårcyklar är kända för. En lätt passform, extremt korta kedjeställningar för smidig hantering och ett lågt vevhus som gör att cykeln känns limmad på spåret. Med andra ord cykla den som en fantastisk bergcykel först och främst, vad skulle det vara, annars? Sedan kommer vår effektiva och kraftfulla Specialized e-Bike-teknik, tillsammans med ett integrerat batteri och motor. I år ses dock även uppdaterad programvara som ökar motorns effektivitet, plus en M5 Premium Aluminium-ram.
Enhet:st.
Storlekar,:
37 998,00 krLagerstatus:Kontakta oss för rätt storlek & modell.
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.