Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

2019 års Specialized Levo FSR Comp Carbon 29"

Artikelnummer:95219-4302
Med en anpassade Specialized 2.1 Rx Trail-tunad motor som är effektivare, 15% mindre och 11% lättare än föregångaren. Detta placerar den framgångsrikt på toppen av e-cykelmotorteknik. Det har många andra funktioner som ingen annan e-cykel har, som omedelbar koppling, fantastisk värmeledning, en dubbel frihjulsdesign som kopplar ur motstånd när du når toppfart och tyst, jämn och jämn utmatning - även vid maximal effekt. Turbos nya Specialized M2-serie batteri har en kapacitet på 500Wh. Och, naturligtvis, fortfarande sömlöst integrerade inuti ramen och är lätt att ta bort.
Enhet:st.
Storlekar.:
59 999,00 kr75.999,00 krLagerstatus:1 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.