Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

2019 års Cube Kid 160 16" med fotbroms.

Artikelnummer:C221110-16
Cube Kid 160 med utseende som lånats direkt från CUBEs mtb-serie och en design skräddarsydd speciellt för unga cyklister, är CUBE Kid 160 den perfekta introduktionen till glädjen av pedalkraft. Vi valde förnuftigt proportionerade, barnvänliga komponenter som är utformade för att hålla kursen, så du kan vara säker på att den grova och tummade läran att cykla inte kommer att resultera i brutna drömmar. Enkelheten fotbroms, kombinerad med en smidig fälgbroms som styrs av en spak som är skräddarsydd för små händer på framsidan, innebär att ditt barn kan lära sig att styra sin hastighet när förtroendet växer. En sluten kedja och säkerhetsgrepp hjälper alla till att minimera risken eller skadorna, medan den bakre skärm snygga motocross-inspirerade utseende hjälper till att hålla det mesta av smutsen från yngre cyklisten. Vi inkluderade även ett säkerhetspaket med en klocka och talade reflektorer.
Enhet:st.
2 998,00 krLagerstatus:2 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

Helgöppet.

Onsdag 20/5 har vi öppet som vanligt 10-18. Torsdag 21/5, Kristihimmelfärdsdag, har vi stängt. Fredag 22/5 öppet 10-18 och lördag 23/5 öppet 10-14.
Lördag 6/6, Nationaldagen, har vi stängt. VÄLKOMNA!

Fördröjda leveranstider!

Vi vill göra alla kunder uppmärksamma på att våra leveranstider för närvarande kan bli fördröjda på grund av Covid-19. Vill ni säkert veta leveranstid innan ni beställer är ni välkomna att maila webshop@erlan.se för status.

Så här har vi öppet.

Vår adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt. Läs på köpvillkor hur det funkar.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.