Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

2019 års Cube Kid 160 16" med fotbroms.

Artikelnummer:C221100-16
Cube Kid 160 med utseende som lånats direkt från CUBEs mtb-serie och en design skräddarsydd speciellt för unga cyklister, är CUBE Kid 160 den perfekta introduktionen till glädjen av pedalkraft. Vi valde förnuftigt proportionerade, barnvänliga komponenter som är utformade för att hålla kursen, så du kan vara säker på att den grova och tummade läran att cykla inte kommer att resultera i brutna drömmar. Enkelheten fotbroms, kombinerad med en smidig fälgbroms som styrs av en spak som är skräddarsydd för små händer på framsidan, innebär att ditt barn kan lära sig att styra sin hastighet när förtroendet växer. En sluten kedja och säkerhetsgrepp hjälper alla till att minimera risken eller skadorna, medan den bakre skärm snygga motocross-inspirerade utseende hjälper till att hålla det mesta av smutsen från yngre cyklisten. Vi inkluderade även ett säkerhetspaket med en klocka och talade reflektorer.
Enhet:st.
2 998,00 krLagerstatus:2 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.