Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

2019 års Bianchi Aria Disc B38 Aero Ultegra Di2

Artikelnummer:YOB38I531D
Bianchi Aria är den nyaste medlemmen i Bianchi racer-familjen. Precis som racercyklarna i Oltre-serien eller Specialissima, byggdes Bianchi Aria i den klassiska Bianchi-racinggeometrin. Denna geometri säkerställer att cykel upplevs på samma sätt som alla Bianchi-racers i den serien - smidig, manövrerbar och kompromisslös. Exakt som cyklister älskar det. På Aria användes kolfiber av högsta kvalitet och perfekt aerodynamik. En cykel som imponerar visuellt och tekniskt från första sekunden! Cykeln är väldigt snabb och extremt smidig.
Enhet:st.
Storlekar.:
44 995,00 krLagerstatus:Kontakta oss om tillgång
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.