Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

2018 års Specialized Turbo Levo FSR Comp 6Fattie dam

Artikelnummer:96418-5102
Specialized Turbo Levo FSR Comp 6Fattie med tre ord, flytt, kraft och roligt. 6Fattie hjulsystem och kombinerar det med en geometri för spårcykling och vår Turbo-teknik. 6Fattie hjulen med mer dragkraft, mer flyt och bättre hantering utan att offra någonting för effektivitet på stigningar. Turbo-tekniken, tillsammans med ett integrerat batteri och motor. I år ser du dock uppdaterad programvara som ökar motorens effektivitet. Motorn smidigt och tyst den här extra kraften till pedalerna för att klättra de brantaste spåren. Specialized 1.3-motor också den enda som finns på marknaden, som har direkt pedal-ingrepp och konsekvent vridmoment över hela kadensområdet.
Enhet:st.
Storlekar.:
55 999,00 krLagerstatus:Kontakta oss för rätt storlek & modell.
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

Kläder efter väder.

Säsongen är igång och Vätternrundan närmar sig med stormsteg. Komplettera i god tid med tillbehör och kläder som du behöver. Du hittar vårens nyheter såväl som utgående prisvärda plagg under fliken Cykelkläder. Glöm inte underkläder. Välkommen med din order!

Roberto Vacchi

Ny kollektion från Craft i samarbete med Roberto Vacchi. Sköna gula cykelkläder i Crafts fantastiska passform. Passa på nu, de finns bara i begränsad upplaga.
299,00 kr

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.