Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

2018 års Specialized Turbo Kenevo Expert 27.5

Artikelnummer:98018-7302
En av de mest spännande och adrenalingivande känslorna man tänka sig är när det går riktigt fort utför och du möts av de stenigaste, mest tekniska spåren men sen när du ska upp till toppen igen är det inte alltid lika roligt och man önskar allt för ofta att man hade lite hjälp på traven. Med nya Kenevo har du möjligheten att få den hjälpen och en riktigt rolig cykeltur.
Enhet:st.
Storlek:
63 999,00 krLagerstatus:Kontakta oss för rätt storlek & modell.
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.