Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

2018 års Specialized Sequoia

Artikelnummer:90517-7054
Om du väljer mellan en "traditionell" landsvägscykel och en touring cykel, så kanske en Sequoia är cykeln för dig. Den har allt du behöver för att komma ut, och ditt vägval blir inte så viktigt sedan. Sequoia börjar vid ramen, som vi konstruerat från Premium Cr-Mo rör. Detta material har styrka, respektabel vikt, och trimmad åkkomfort. Och vi tog detta ett steg längre genom att välja rör som är specifika för varje ramstorlek, på det sättet får vi samma känsla för alla. Geometri är unikt genom att det snedvrider linjen mellan en traditionell racercykel och en touring cykel. Riklig hjulbas och lågt vevhus för kontroll, kedjestag och rör vinklar ser till att du kommer att kunna cykla snabbt och effektivt, oavsett om din cykel är lastad.
Enhet:st.
Storlekar.:
12 499,00 krLagerstatus:Kontakta oss för rätt storlek & modell.
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.