Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

2018 års Specialized Riprock 24".

Artikelnummer:B6516-8611
Dirt, gata, spår-den helt nya Riprock 24 passar in i alla fack eller inget. Det är specialbyggd för skojs skull, oavsett hur liten man beslutar att cykla. Utrustad med nya ultrabredda , 2,8-tums däck som är bekväma. Dom stora 24" däcken ger massor av dragkraft, kontroll och förtroende i terrängen, med en gaffel som göra snabbt arbete och absorbera tuffa tag. Med en kraftfull mekaniska skivbroms och en låg standover som gör att du få den perfekta passformen.
Enhet:st.
4 599,00 krLagerstatus:2018 års slutsålda
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.