Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

2018 års Specialized Riprock 20" 7-växlad.

Artikelnummer:96519-8109
Cykla handlar om frihet, så ingen barn bör hämmas av där de kan och inte kan cykla. Riprock 20 7-växlad, kommer ditt barn att kunna cykla i terrängen och gatan med lättanvänd fotbroms. Riprock har 2,8-tums däck ger dragkraft, kontroll och säkerhet. Dom breda däcken tar upp ojämnheter mycket bra. 20-tumshjul och en låg standover på det hela en perfekt cykel.
Enhet:st.
4 799,00 krLagerstatus:Kontakta oss för rätt storlek & modell.
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.