Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

2018 års Specialized Crosstrail Elite Carbon

En Mtb-hybrid.

Artikelnummer:92417-4302
Den viktigaste delen med motion är att du följer en väg, inte vilken typ av terräng du kör i. Så för att se till att du kan blanda upp saker mellan väg och skogsstig, så passar Crosstrail Elite Carbon som är utrustad med en gaffel som har Fitness Brain teknik för snabb, effektiv och intuitiv användning över alla ytor. Och att bygga vidare på denna blandning av komfort och snabbhet, är ramen byggs på en ultralätt FACT 9r kolfiber med en dam specifik geometri som är gjord för att passa precis rätt från början. Utrustad med komponenter från Shimano, och kraftfulla Tektro hydrauliska skivbromsar.
Enhet:st.
Storlekar.:
14 999,00 krLagerstatus:Kontakta oss för rätt storlek & modell.
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.