Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

2018 års Cube Stereo 120 HPC SL 29".

Artikelnummer:C153400-19
Vad händer när du kombinerar en kolfiberram med en höghållfast aluminium bakre triangeln? Stereo 120 SL, det är det - en blåsande snabb cykel som kan dissekera det mest tekniska eller enkla spåret, gång på gång. Den här supersnabba spårcykel är helt enkelt inspirerande, oavsett om du använder den för att visa dina kamrater en snabbt försvinnande syn på ryggen. Den kombination av överlägsen hantering, lågvikt och komponenter med maximala körglans. Fox 32 EVOL-gaffel och Float DPS EVOL-stötdämpare för att smidigt sända ut hinder som hindrar din väg, medan Fulcrum Red 55-hjul och Shimano XT-växlar och bromsdelar betyder att du alltid har kontroll över din hastighet. Det är den perfekta spårkamraten för någon ryttare med lera som går genom sina ådror - och med vårt Size Split-system är du säker på att kunna hitta den perfekta passformen.
Enhet:st.
Storlek:
23 998,00 kr29.799,00 krLagerstatus:Kontakta oss om tillgång
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

Kläder efter väder.

Säsongen är igång och Vätternrundan närmar sig med stormsteg. Komplettera i god tid med tillbehör och kläder som du behöver. Du hittar vårens nyheter såväl som utgående prisvärda plagg under fliken Cykelkläder. Glöm inte underkläder. Välkommen med din order!

Roberto Vacchi

Ny kollektion från Craft i samarbete med Roberto Vacchi. Sköna gula cykelkläder i Crafts fantastiska passform. Passa på nu, de finns bara i begränsad upplaga.
299,00 kr

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.