Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

2017 års S-Works Venge Vias Dura-Ace Di2

Utan Quarq Power Meter

Artikelnummer:99016-0056
Den helt nya S-Works Venge Vias Di2 har utvecklats med ett mål i sikte till vara den snabbaste cykeln i världen. Designen för denna cykel började med att bygga vår egen Win Tunnel, och med mer än 1000 timmar av test, prototyp och raffinering, kan vi med säkerhet säga att vi spikade vårt mål. Den höga prestanda börjar med en Rider-First Engineered ™ ram och gaffel som har en ny nivå av aerodynamik. Detta i kombination med den extra fördelen av Roval CLX 64 hjul-de snabbaste hjulen som vi någonsin har gjort. Tillsammans med Zero-drag bromsar och Aerofly Vias cockpit, är S-Works Venge Vias Di2, helt enkelt, den snabbaste cykeln i världen.
Enhet:st.
Storlekar.:
69 998,00 kr99.998,00 krLagerstatus:Kontakta oss för rätt storlek & modell.
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

Kläder efter väder.

Säsongen är igång och Vätternrundan närmar sig med stormsteg. Komplettera i god tid med tillbehör och kläder som du behöver. Du hittar vårens nyheter såväl som utgående prisvärda plagg under fliken Cykelkläder. Glöm inte underkläder. Välkommen med din order!

Roberto Vacchi

Ny kollektion från Craft i samarbete med Roberto Vacchi. Sköna gula cykelkläder i Crafts fantastiska passform. Passa på nu, de finns bara i begränsad upplaga.
299,00 kr

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.