Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

2017 års S-Works Venge Vias Dura-Ace Di2

Utan Quarq Power Meter

Artikelnummer:99016-0056
Den helt nya S-Works Venge Vias Di2 har utvecklats med ett mål i sikte till vara den snabbaste cykeln i världen. Designen för denna cykel började med att bygga vår egen Win Tunnel, och med mer än 1000 timmar av test, prototyp och raffinering, kan vi med säkerhet säga att vi spikade vårt mål. Den höga prestanda börjar med en Rider-First Engineered ™ ram och gaffel som har en ny nivå av aerodynamik. Detta i kombination med den extra fördelen av Roval CLX 64 hjul-de snabbaste hjulen som vi någonsin har gjort. Tillsammans med Zero-drag bromsar och Aerofly Vias cockpit, är S-Works Venge Vias Di2, helt enkelt, den snabbaste cykeln i världen.
Enhet:st.
Storlekar.:
59 999,00 kr99.998,00 krLagerstatus:Kontakta oss för rätt storlek & modell.
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.