Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

2016 års Specialized Tarmac Pro Ramset

Artikelnummer:70616-1056
Tarmac Pro ramuppsättning har allt du behöver för att börja bygga din drömcykel som du alltid velat. Med FACT 10r kolfiberram med vår Rider-First Engineered ™ design, kommer du att få den typ av accelerationer och legendariska känsla som du förväntar dig av en Tarmac. På framsidan, säkerställer S-Works FACT fullt kolfibergaffel exakt och kraftfull front styrning och svar, vilket gör Tarmac Pro ramuppsättning till den perfekta plattformen för att ta din åkning till nästa nivå. Obs! Om du är intresserad av att vi bygger en cykel efter dina önskemål på denna ram, tveka inte utan hör av dig till oss.
Enhet:st.
Storlekar.:
17 999,00 kr26.998,00 krLagerstatus:1 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

Kläder efter väder.

Säsongen är igång och Vätternrundan närmar sig med stormsteg. Komplettera i god tid med tillbehör och kläder som du behöver. Du hittar vårens nyheter såväl som utgående prisvärda plagg under fliken Cykelkläder. Glöm inte underkläder. Välkommen med din order!

Roberto Vacchi

Ny kollektion från Craft i samarbete med Roberto Vacchi. Sköna gula cykelkläder i Crafts fantastiska passform. Passa på nu, de finns bara i begränsad upplaga.
299,00 kr

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.